Blogg: My darling lemon thyme


IMG_9858

For nokre dagar sidan fekk eg tips av mi gode venninne Solveig om ein fabelaktig blogg ved namn My darling lemon thyme. Kvinna bak bloggen heiter Emma. Ho kjem frå New Zealand, men bur i Australia med familien sin.

På bloggen har ho mange bra middagsrettar. Eg vil gjerne prøve rødbet- og auberginpilau eller curry med graskar og tofu. Lista med dessertoppskrifter er også lang og flott. Kva med å prøve mango- og kokos-is, rabarbrakake eller kanskje jordbær- og sitronterte?

I tillegg til flotte oppskrifter har bloggen ein fin hageseksjon. Der kan ein få tips om korleis ein dyrkar sine eigne økologiske tomatar, salatar og kvitlauk, og korleis ein lagar kompost.

For tida jobbar ho også med ei kokebok som etter planen skal kome ut i slutten av 2013. Eg gledar meg!

This entry was posted in mine favorittbloggar and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven × 8 =