Blogg: Food Vegetarisch

lurofoto1

Dagens blogganbefaling går til ei som eg faktisk har møtt, nemleg Eva Gründemann. Ho er tysk og var også med på matfotoworkshoppen i London som eg deltok i for om lag eit år sidan. Eigentleg er Eva klesdesigner, men sidan april 2012 har ho også brukt mykje tid på bloggen. Sida er i utgangspunktet på tysk, men veldig mange av oppskriftene er også på engelsk. 

Eg har mellom anna latt meg friste av kokosris med steikte grønsaker, graskarcurry og eplepannekaker

Eva har også ein drøss med kokebokanbefalingar på sida si. Her skal eg definitivt finne nokre nye bøker til samlinga :-)

Ta ein kikk for litt vegetarisk matinspirasjon!

www.food-vegetarisch.de

This entry was posted in mine favorittbloggar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 2 = six