Ostedigg med sennep

Ein av mine favorittrettar til kveldsmaten er ostesmørbrød. Det er enkelt, men samtidig så godt! Sennep er noko eg har hatt på ostesmørbrødet mitt lenge, men i det siste har eg kjøpt inn honning-sennep-varianten. Den gir ein god og søt tvist på den ellers ganske sterke sennepen. På dette smørbrødet har eg også putta ferske spinatblad: kjempegodt!

ostesmørbrød

2 brødskiver
1 spiseskei dijon-sennep med honning
1 neve fersk spinat
4 skiver kvitost

  • Sett ovnen på 200 grader.
  • Smør honningsennepen på brødskivene.
  • Skyll spinaten og tørk den godt.
  • Legg eit lag spinat på skivene.
  • Skjer opp kvitosten.
  • Legg den på toppen.
  • Ha skivene i ovnen til dei er gyldne.
This entry was posted in brød og knekkebrød, oppskrifter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight − = 2